/ NYHETER 2007

Nyheter 2013
 


2007-12-02

Var Amber och hennes dotter Milhällans Antonia ”Zenta” samt Malla på Hudiksvalls kennelklubbs inofficiella utställning där 13 springer startade varav 10 tikar. Amber blev BIR och BIG, Ambers dotter Zenta placerade sig som 2:a bästa tik och Malla blev 3:a KAN DET BLI BÄTTRE!!!
2007-10-24
Grattis till Milhällans Antonia ”Zenta” och matte Elinor som i dag blev godkänd i anlagsklass viltspår.


2007-10-20
I helgen har Amber tillsammans med sin familj varit i Borås för att träffa sin tilltänkte Springmoon’s Magic Formula ”Spike” och hans matte Anna. Spike fick fjäska en del för Amber men efter ett tag så föll hon pladask för honom, Spike blev väl godkänd både av Amber och hennes matte. Vi ser fram emot denna kull, Spike har tidigare lämnat fina avkommor.

Efter träffen hos Spike och Anna i Borås så åkte vi till Väla Jaktvårdsgård där Ing-Mari och Kent Nilsson kennel Springmoon’s hade fortsättningskurs i viltspår. Vi träffade deras hundar Springmoon’s Duchess of Heart ”Donna” som är mamma till Spike och alltså blir farmor till Ambers kull även hon en mycket trevlig hund som stärker min tro ytterligare på den här kombinationen. Jag träffade även Spikes halvsyster Springmoon’s Kiss Me Quick ”Winnie”som har samma mamma som Spike. Och inte nog med det, de hade Mallas brorsdotter med sig Astrospring’s Karma ”Karma” som var himla mysig och snygg var hon också.


Karma


Karma och Winnie


Donna


2007-10-08
Malla fick den 6/10 på Fågelbro Gård ett 2:a pris på fältprov i Nkl.


Jaktprov lördagen den 6/10 på Fågelbro Gård i Knutby.
En dag tillsammans med trevliga springermänniskor som gav sitt allt för att lyckas på provet, vissa gick till pris och andra inte. Massor med rosor till Ann gårdens ägare som servade med övernattning med bäddade sängar, frukost, lunch och fika.


Genomgång inför provet av domare: Bert Johansson, provledare: Tom Lauritzen och kommissarie: Sophia Jarl.


Malla väntar på starttecken från matte.


Laddad Ikonos med matte Ann Lundin.Vi som gick till pris på provet, från vänster, Ann Lundin med Astrospring’s Ikonos 2:a pris, Annica Björnfot med Tikk-a-rings Titty Twister 2:a pris, Anna Dagson med Spinehill’s Wilma Rudolph 2:a pris, ”Jag” Elisabeth Eldh med Lavrevikens Untouchable Chic 2:a pris, Solveig Ros’en med Kvistagrans Night Rider 1:a pris, Domare Bert Johansson, Lollo Carlsson med Hornötorpets J.I.T 1:a pris samt Anders Reis med Lagos Laptop 2:a pris.

_________________________________________

2007-09-21

Jaktträning vid Fågelbro Gård i Knutby. Antisuastiska förare med hundar tränade jakt under naturliga förhållanden under Tom Lauritzen som verkade helt outtröttlig. Tom hjälpte alla att få stöta fågel och gav individuella råd till var och en om hur vi ska fortsätta att träna våra hundar. Ann som äger och driver gården stod för fika och god mat. Vi hade alla en fantastiskt trevlig och lärorik dag.


_________________________________________

Webbmaster: Lisa Bergendahl
Startsida Om oss Nyheter Våra hundar Valpar Galleri Thelma Kontakt Länkar Gästbok